Εθνικός: Νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος πόλο γυναικών ο Ιωσήφ Βουράκης

Ο Ιωσήφ Βουράκης είναι ο νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος πόλο γυναικών του Εθνικού. 

Εθνικός: Νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος πόλο γυναικών ο Ιωσήφ Βουράκης

Νέος διοικητικός ηγέτης στο πόλο γυναικών του Εθνικού, ο Ιωσήφ Βουράκης.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά

«Ο Εθνικός Πειραιά και η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν ότι ο νέος Διοικητικός Ηγέτης του τμήματος είναι ο κ. Ιωσήφ Βουράκης.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και με γνώμονα ότι ο κ. Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιακού φόρτου θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου σε συνεννόηση με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κολοβό συμφώνησαν και γνωστοποιούν ότι αυτή η μεταβατική περίοδος θα έχει ως επικεφαλής τον κ. Ιωσήφ Βουράκη.

Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, γεννημένος το 1983, ο Ιωσήφ Βουράκης δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το μεγάλο λιμάνι, ενώ αποτελεί εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει έντονο και ουσιαστικό έργο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Παράλληλα, στη Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών θα βρίσκεται επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο κ. Ευάγγελος Νιάκας, ο οποίος πέραν της βοήθειας του ως ο ιατρός του τμήματος, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό κομμάτι, στο πλευρό του Ιωσήφ Βουράκη».