Εθνική γυναικών: Φιλική νίκη με 11-10 επί των ΗΠΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε 11-10 των ΗΠΑ σε φιλικό προετοιμασίας στο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Εθνική γυναικών: Φιλική νίκη με 11-10 επί των ΗΠΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9) και νίκησε 11-10 σε φιλική αναμέτρηση τις ΗΠΑ στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Τα δύο συγκροτήματα πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις, ενώ η προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλεξία Καμένου, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Η «γαλανόλευκη» πήρε το προβάδισμα από την πρώτη κιόλας περίοδο (4-3) και διατήρησε τα «ηνία» του ματς ως το φινάλε, με πρώτη σκόρερ την Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε τρία γκολ. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιάννης Γιαννουρής.

Η κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα (18/7), με κοινές προπονήσεις και ανεπίσημα φιλικά, το πρωί στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευλπίδων και το απόγευμα στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 3-3, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ. 1, Φουντωτού 1, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σωτηρέλη, Τσιμάρα Ε. 1, Μουστακαρία.

ΗΠΑ (Νάταλι Μπένσον): Αϊχερμπέργκερ, Οράιλι, Πρέντις 1, Χικς, Τζόνσον 3, Σάμο, Ρόεμερ 2, Άουσμους, Χαμολίτο, Σέκουλιτς, Βέμπερ, Ντρέικ 1, Γουίλιαμς, Σμιθ 1, Φλιν Τζ. 2, Μόργκαν.