Εθνική Νέων Γυναικών: Στην Αθήνα η αποστολή μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών επέστρεψε στη χώρα μας, μετά την επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Εθνική Νέων Γυναικών: Στην Αθήνα η αποστολή μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια του Ισραήλ και σήμερα γύρισε στη χώρα μας γνωρίζοντας θερμή υποδοχή.

Την αποστολή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος Γιαννόπουλος, ενώ βρέθηκαν στην υποδοχή συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών.

Οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στο Ισραήλ και επέστρεψαν είναι οι :

Φοίβη Αγγελίδη, Τίνα Καϊάφα, Λυδία Μαυρωτά, Θωμαίς Μουστακαρία, Ευδοκία Τσιμάρα, Μαρία Καραγιάννη, Στεφανία Σάντα, Σοφία Τορνάρου, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Φωτεινή Τριχά, Διονυσία Κουρέτα και Χριστίνα Σιούτη. Μαζί τους στην αποστολή ήταν η Ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, η συνεργάτης της Κατερίνα Οικονομοπούλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου, η διεθνής διαιτητής Μαρία Δασκαλοπούλου και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος (αρχηγός αποστολής).

Μαζί, από τις 8 Ιουλίου, ήταν στην αποστολή και η Ομοσπονδιακή τεχνικός των Γυναικών Αλεξία Καμμένου.