Καραγιάννη: «Τα κορίτσια είναι σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος για το άθλημα»

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ευτυχία Καραγιάννη έπλεξε το εγκώμιο των αθλητριών της Εθνικής ομάδας πόλο νέων γυναικών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Καραγιάννη: «Τα κορίτσια είναι σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος για το άθλημα»

Πανευτυχής ήταν η Ευτυχία Καραγιάννη από την προσπάθεια των αθλητριών της Εθνικής ομάδας πόλο νέων γυναικών και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαΐκό πρωτάθλημα, στη Νετάνια του Ισραήλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε 10-9 την Ολλανδία στον μικρό τελικό και κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια της, τόνισε ότι είναι σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος για την ελληνική υδατοσφαίριση, ενώ υπογράμμισε ότι το βλέμμα στρέφεται πλέον στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι (31/7-8/8).

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Παρότι δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, δείξαμε ψυχικό σθένος στο κρίσιμο σημείο του τελικού.

Έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συσσωρευμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα κορίτσια αυτά που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος των Εθνικών μας ομάδων και για το άθλημά μας γενικότερα. Στο μικρό χρονικό διάστημα που μας απομένει για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ώστε να κάνουμε σωστή προπαρασκευή και να είμαστε σε ετοιμότητα», σημείωσε σχετικά.