Αυγενάκης για Εθνική πόλο: «Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου»

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έδωσαν μέσω αναρτήσεων στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού (και άλλοτε αρχηγός της ομάδας), Γιώργος Μαυρωτάς. 

Αυγενάκης για Εθνική πόλο: «Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου»

https://www.fosonline.gr/polo/article/195071/ellada-kroatia-9-7-triti-dynami-ston-planiti«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα Πόλο Ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έπειτα από ασημένιο πέρσι στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου, ξεπερνώντας ατυχίες & τραυματισμούς! Μπράβο σε όλους: αθλητές, προπονητές & Ομοσπονδία», αναφέρει στο μήνυμά του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Συγκινητική η λαβωμένη εθνική μας ομάδα πόλο, με 11 παίκτες κατάφερε να κερδίσει την Κροατία με 9-7 και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!! Παρά τους τραυματισμούς, με νέο αίμα, καθαρό μυαλό και πολύ ψυχή! Μπράβο παιδιά, μπράβο Θοδωρή Βλάχο!», έγραψε με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρωτάς.