Επίσημο: Στον Ολυμπιακό Αλίμου η Κύρκου

Παίκτρια του Ολυμπιακού Αλίμου η Σταυρούλα Κύρκου. 

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό Αλίμου η Κύρκου

Στον Ολυμπιακό Αλίμου θα συνεχίσει την καριέρα της η Σταυρούλα Κύρκου.

«Ο ΑΛΙΜΟΣ και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας, Σταυρούλας Κύρκου!

Η Σταυρούλα (Λίνα) Κύρκου, γεννημένη το 2006, έκανε τα πρώτα της βήματα στην υδατοσφαίριση στην ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης, όπου και συμμετείχε από πολύ μικρή ηλικία σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, όντας παράλληλα και μέλος του γυναικείου συνόλου, με παραστάσεις στην Β’ και Α2 Εθνική κατηγορία.

Την προηγούμενη σεζόν, η νεαρή περιφερειακός αποτέλεσε μέλος την Εθνικής ομάδας Κορασίδων (Κ15), όπου και συμμετείχε στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία, καταλαμβάνοντας την 4η θέση! Την τρέχουσα χρονική περίοδο η Σταυρούλα Κύρκου προετοιμάζεται με την Εθνική Ομάδα Κ16, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κορασίδων «2022», που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Λάρισα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Σταυρούλα Κύρκου, μίλησε στο oly-alimou.org:

«Ευχαριστώ το σύλλογο μου και όλους τον καθένα προσωπικά, τους έως σήμερα προπονητές μου και συναθλήτριες μου και ξεχωριστά αυτές των γυναικείων ομάδων μας.

Μεγάλη τιμή και δυνατή πρόκληση, η εμπιστοσύνη του κ. Βαγγέλη Πάτερου και της κ. Αλεξάνδρας Ασημάκη, να με περιλαμβάνουν στα σχέδια τους να ανεβάσουν τον Άλιμο όσο ψηλότερα γίνεται με μέλλον, που με ενθουσιασμό θα προσπαθήσω μαζί με την νέα ομάδα μου και τις νέες συμπαίκτριές μου».