Ισπανία – Μαυροβούνιο 7-6: Ξανά κόντρα στην Κροατία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Βγήκε ο πρώτος ημιτελικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης. Η Ισπανία κέρδισε 7-6 το Μαυροβούνιο και θα αναμετρηθεί με την Κροατία.  

Ισπανία – Μαυροβούνιο 7-6: Ξανά κόντρα στην Κροατία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Επανάληψη του ημιτελικού της Κορέας (2019) και στη Βουδαπέστη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Η Ισπανία κέρδισε 7-6 το Μαυροβούνιο και θα αναμετρηθεί με την Κροατία που θυμίζουμε πως απέκλεισε τη Σερβία, νωρίτερα.

Η Ισπανία στην τετράδα του κόσμου. Κέρδισε 7-6 το Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου θα παίξει και πάλι με την Κροατία, σε μια επανάληψη του ημιτελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Κορέας το 2019. Τότε η Ισπανία είχε περάσει στον τελικό (έχασε από την Ιταλία τον τίτλο), αφού είχε κερδίσει στον ημιτελικό την Κροατία με 6-5.

Η Ισπανία είχε από την αρχή το προβάδισμα (2-0) αλλά το Μαυροβούνιο δεν τα παράτησε ποτέ. Ισοφάρισε σε 2-2 αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά. Η Ισπανία είχε τον έλεγχο (4-2, 5-3, 6-3, 7-5) και πάντα μια καλή διαφορά απέναντι στην ομάδα του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς που μείωσε στο γκολ (7-6), 1.35 για το τέλος ωστόσο η Ισπανία πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-2, 1-1

ΙΣΠΑΝΙΑ:(Νταβίντ Μάρτιν): Αγκίρρε, Μουνιαρίθ 1, Γρανάδος 1, Σαναχούχα, Ντε Τόρο, Λαρούμπρε, Φαμέρα 1, Καμπάνας 1, Ταούλ 1, Περρόνε, Μάγιαρατς 2, Μπούστος, Μπεχάρ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ:(Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μρσιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Ράντοβιτς, Ντούρντιτς 2, Πέρκοβιτς, Μπανίτσεβιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Πέτκοβιτς, Τεσάνοβιτς.