Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: «Ζέσταμα» ενόψει Ισπανίας

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών συνέτριψε 28-1 την Ταϊλάνδη για την 1η αγωνιστική του Δ’ ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το μυαλό στον…τελικό της Τετάρτης (22/6, 19.00) με την Ισπανία. 

Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: «Ζέσταμα» ενόψει Ισπανίας

Η Ελλάδα συνέτριψε 28-1 την Ταϊλάνδη στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στο πόλο γυναικών.

Η «γαλανόλευκη» έκανε ένα…ζέσταμα ενόψει του «τελικού» της Τετάρτης (22/6, 19.00) με αντίπαλο την Ισπανία που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλό μας και φυσικά την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Για το ματς φυσικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά, με την Ταϊλάνδη να πανηγυρίζει το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση, με την Πουανγκτόνγκ να γράφει το 24-1, 3.20 για το τέλος του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα πως όλες οι κοπέλες της Εθνικής σκόραραν, εκτός από τις δύο τερματοφύλακες.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1.

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Ειρ. Νίνου 2, Πάτρα 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου 4, Σιούτη 1, Ξενάκη 5, Σωτηρέλη.

Ταϊλάνδη (Ρουστάμοβα): Μουκσούγκ, Κουαντογκταναρέ, Ροτσαναρούτ, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουένγκοπονγκσακούλ, Πουανγκτόνγκ 1, Κουνπραθούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι. Τουρόν, Γ. Τουρόν, Ροντβαταναντισακούλ, Αρσαϊούθ.