O Σέρβος προπονητής Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό

Ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς. Τι είπε στους συμπατριώτες του ο Σέρβος τεχνικός. 

O Σέρβος προπονητής Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μόνο με «θαύμα» δεν θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού σε λίγο καιρό. Ο σπουδαίος Σέρβος προπονητής, ένας θρύλος της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης θα αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο.

Η ιστοσελίδα «zurnal.rs» αναφέρει:

«Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να αναλάβει ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς τον πάγκο της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, του Ολυμπιακού. Θα διαδεχτεί τον Θοδωρή Βλάχο που θα δουλέψει αποκλειστικά στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τη στιγμή που έφυγε ο Μιλάνοβιτς από τη Νόβι Μπέογκραντ μετά από δύο τίτλους και μία δεύτερη θέση στην Ευρώπη, η διοίκηση του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα του προσέφερε συμβόλαιο. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς θα παίξει στην ίδια ομάδα για άλλον έναν χρόνο».

Βέβαια εδώ και ημέρες ακούγεται έντονα πως ο Μιλάνοβιτς θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, ωστόσο εδώ υπάρχει και μια τοποθέτηση του Σέρβου προπονητή.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα, ρωτήθηκε ο Μιλάνοβιτς εάν έχει αλήθεια για την όλη ιστορία με τον Ολυμπιακό και εκείνος απάντησε: «Έχει…».

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Γκότσιτς, ο οποίος επίσης έπαιξε για τον Ολυμπιακό θα αντικαταστήσει τον Μιλάνοβιτς στον πάγκο της Νόβι Μπέογκραντ!

Ο Μιλάνοβιτς είναι δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης ως παίκτης (1984 Λος Άντζελες, 1988 Σεούλ), έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο τρεις φορές ως παίκτης (Μλάντοστ 1990, 1991 και Καταλούνια 1995) και δύο ως προπονητής, με την Παρτιζάν το 2011 (είχε παίκτη μάλιστα τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου) και με την Προ Ρέκο το 2015. Ανέλαβε τη Νόβι Μπέογκραντ στα μέσα της σεζόν και την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Champions League, στο Final 8 του Βελιγραδίου, με την Προ Ρέκο να κατακτά τον τίτλο στα πέναλτι.