Πόλο: Οι κληρώσεις των Εθνικών μας ομάδων για τα Ευρωπαϊκά Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών

Έγιναν από τη LEN στο Βελιγράδι οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών (U19), που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα από 19 έως και 27 Σεπτεμβρίου και Νέων Γυναικών (U19), που θα διεξαχθεί στην Νετάνια από τις 3 έως και 11 Ιουλίου.

Πόλο: Οι κληρώσεις των Εθνικών μας ομάδων για τα Ευρωπαϊκά Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών

Έγιναν από τη LEN στο Βελιγράδι και στο περιθώριο του Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών -όπου παρίσταται και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της LEN Κυριάκος Γιαννόπουλος-, οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών (U19), που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα από 19 έως και 27 Σεπτεμβρίου και Νέων Γυναικών (U19), που θα διεξαχθεί στην Νετάνια από τις 3 έως και 11 Ιουλίου, με τη συμμετοχή, φυσικά, των αντίστοιχων αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών (U19) κληρώθηκε στον Γ' Όμιλο της Ποντγκόριτσα με αντιπάλους τις Σερβία, Ρουμανία, Γερμανία. Οι άλλοι τρεις Όμιλοι είναι: Α' Όμιλος: Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Τσεχία. Β' Όμιλος: Κροατία, Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία. Δ' Όμιλος: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Γαλλία, Τουρκία.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Γυναικών (U19) κληρώθηκε επίσης στον Γ΄ Όμιλο της Νετάνια με αντιπάλους τις: Ουγγαρία, Γερμανία, Ελβετία. Οι άλλοι τρεις Όμιλοι είναι: Α' Όμιλος: Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία. Β' Όμιλος: Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία, Κροατία. Δ' Όμιλος: Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Πορτογαλία, Ουκρανία.