Με επιτυχία τα Καμπ Εφήβων (Κ17) και Παίδων (Κ16)

Ολοκληρώθηκαν το 6ο Καμπ πόλο της Εθνικής Παίδων (Κ16) και το 1ο Εφήβων (Κ17), με τη συμμετοχή 30 και 24 αθλητών αντιστοίχως, που πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά κολυμβητήρια Παλαιού Φαλήρου, Γουδή και Νέας Σμύρνης.

Με επιτυχία τα Καμπ Εφήβων (Κ17) και Παίδων (Κ16)

Κύριο αντικείμενο τους, η διεξαγωγή προπονητικών "διπλών" μεταξύ των Εθνικών Κ16 και Κ17, καθώς και η έναρξη της διαδικασίας "εξειδίκευσης" με τους Τερματοφύλακες.

Με την ολοκλήρωση των δύο Καμπ, οι υπεύθυνοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί τόνισαν στις δηλώσεις τους:

Φώντας Λεμπέσης (Ομοσπονδιακός Προπονητής Κ16)
«Ήταν ένα διαφορετικό Καμπ από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, καθώς είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τα παιδιά σε αγωνιστικές συνθήκες, μέσα από τα τέσσερα φιλικά που πραγματοποιήσαμε με την Κ17».

Φώντας Μαρκόπουλος (Ομοσπονδιακός συνεργάτης Κ16)
«Μπαίνουμε σε νέους πιο αγωνιστικούς ρυθμούς και προκλήσεις».

Ηλίας Μαχαίρας (Ομοσπονδιακός Προπονητής Κ17)
«Ήταν το 1ο Καμπ Κ-17 και είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με τα παιδιά που θα είναι τα επόμενα χρόνια η εθνική Εφήβων (μαζί με την τωρινή Κ16). Ήταν καλό ότι έγινε σε αγωνιστικές συνθήκες, (χρονόμετρα και διαιτητές) και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παιδιών.
Ήδη προγραμματίζουμε να συνεχιστεί το ίδιο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να δούμε και άλλα παιδιά στην ηλικία αυτή
».

Τάσος Σχίζας (Ομοσπονδιακός συνεργάτης Κ17)
«Πήραμε μια πρώτη εικόνα από τους αθλητές σε συνθήκες παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά δείξανε θετική διάθεση και προσπαθήσανε».

Από την πλευρά του ο Έφορος Υποδομών Υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος, υπογράμμισε:
«Ευχάριστο και ελπιδοφόρο, να διαπιστώνεις στην πράξη την συνεργασία και την κοινή προσπάθεια των προπονητικών επιτελείων του ανδρικού και του γυναικείου πόλο, ως συμπαίκτες στην ομάδα, με αλληλοϋποστήριξη, αλληλοβοήθειες, υπέρ του παρόντος και του μέλλοντος της ελληνικής υδατοσφαίρισης».