Εθνική ομάδα: Καμπ προετοιμασίας πριν από το ματς με την Ολλανδία

Καμπ προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία στο Ρότερνταμ για τα προκριματικά του World League, πραγματοποιεί από 8 έως 13 Μαρτίου στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, η Εθνική Ομάδα πόλο των Γυναικών.

Εθνική ομάδα: Καμπ προετοιμασίας πριν από το ματς με την Ολλανδία

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα συγκεντρωθεί στον Άγιο Κοσμά την Τρίτη (8/3). Θα πραγματοποιηθεί καμπ προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με την Ολλανδία, στο Ρότερνταμ για τα προκριματικά του World League. Το καμπ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, κάλεσε για το πρωί (07.30) της ερχόμενης Τρίτης (8/3), τις εξής πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρίνα Κοτσιώνη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Φοίβη Αγγελίδη, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ελληνιάδη, Καρολίνα Ιωάννου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Ειρήνη Νίνου, Τίνα Κοντογιάννη, Ευαγγελία Καρύτσα, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν με την τήρηση και τις προβλέψεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ και παρακαλούνται οι αθλητές κατά την προσέλευσή τους, όπως επιδείξουν εκτυπωμένο Rapid Test 24 ωρών, ενώ όσοι έχουν νοσήσει απαιτείται να προσκομίσουν και καρδιολογική εκτίμηση, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.