Ελλάδα – Κροατία: Τι ισχύει βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον αγώνα

Η Ελλάδα υποδέχεται την Κροατία την Τρίτη (18/1) για το World League στο πόλο ανδρών. Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τα μέτρα που ισχύουν

Ελλάδα – Κροατία: Τι ισχύει βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον αγώνα

Η κολυμβητική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα μέτρα για το ματς της Ελλάδας με αντίπαλο την Κροατία που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (18/1).

«Ο αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, την Τρίτη (18/1), στις 20.00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά με την Εθνική Κροατίας, για την προκριματική φάση του World League, διεξάγεται με περιορισμούς που επιβάλλει τον ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο (πληρότητα έως 10%).

Φίλαθλοι που διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού Covid- 19 ή νόσησης και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για χορήγηση ατομικής πρόσκλησης έως την Δευτέρα 17/1/2022 έως τις 13.00 μ.μ.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας έως τον αριθμό των 90 φιλάθλων.

Η ατομική πρόσκληση θα κοινοποιείται σε κάθε ενδιαφερόμενο με απαντητικό email το οποίο θα πρέπει να επιδείξουν κατά την είσοδο στο κολυμβητήριο.

ΟΙ φίλαθλοι κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν την μάσκα τους και να τηρούν τις αποστάσεις», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΚΟΕ.