Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Συγκέντρωση παρουσία Γιαννόπουλου και χωρίς Διαμαντοπούλου

Νέο καμπ προετοιμασίας για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Απουσιάζει ξανά η κίπερ του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου. 

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Συγκέντρωση παρουσία Γιαννόπουλου και χωρίς Διαμαντοπούλου

Το δεύτερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών ξεκίνησε σήμερα (10/1) το πρωί, στον Άγιο Κοσμά, παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά, με υγεία και επιτυχίες στις μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις του 2022» στο τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες. Παρούσα ήταν και η Υπεύθυνη Έφορος της Εθνικής ομάδας γυναικών και μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Εύη Μωραϊτίδου.

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια, Αλεξία Καμμένου έχει καλέσει σε αυτό το καμπ, είκοσι τρεις (23) πολίστριες. Είναι οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρίνα Κοτσιώνη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Πάτρα, Φοίβη Αγγελίδη, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Ιουλία – Άννα Κοντονή, Καρολίνα Ιωάννου, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ελληνιάδη (ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS ), Ειρήνη Νίνου, Τίνα Κοντογιάννη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I Repair).

Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση τη Εθνικής ομάδας είναι στις 25 Ιανουαρίου, όταν θα υποδεχτεί στην Πάτρα την αντίστοιχη της Ουγγαρίας, στην πρεμιέρα των προκριματικών του φετινού World League.

Και σε αυτό το καμπ δεν είναι η κίπερ του Ολυμπιακού και μία εκ των κορυφαίων στον κόσμο, Χρυσή Διαμαντοπούλου. Οι υποχρεώσεις της με το Πανεπιστήμιο δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή με τη «γαλανόλευκη».