Παρουσία Γιαννόπουλου η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής για το 2022

Πρώτη προπόνηση για το 2022 την Κυριακή (2/1) για την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Οι ευχές του προέδρου της ΚΟΕ, Κυριάκου Γιαννόπουλου.  

Παρουσία Γιαννόπουλου η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής για το 2022

Την Κυριακή (02/01) έγινε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών για το 2022, στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους του καμπ προετοιμασίας εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων της νέας χρονιάς παρουσία του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έδωσε τις ευχές του στο τεχνικό επιτελείο και στους αθλητές για Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες! Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σας εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία για όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Αποχαιρετήσαμε το 2021 με καταπληκτικές αναμνήσεις και υποδεχόμαστε το νέο έτος με καινούργιους στόχους και προσδοκίες.

Η διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είναι δίπλας σας, σε ό,τι χρειαστείτε, για να μείνετε απερίσπαστοι στους στόχους σας.

Σας εύχομαι να πετύχετε τα προσωπικά και αθλητικά όνειρά σας και σας καλώ να είσαστε πολύ προσεχτικοί με το θέμα της πανδημίας. Εκτός από την προστασία της υγείας σας, με την υπεύθυνη στάση σας, στέλνετε ένα δυνατό μήνυμα προς την κοινωνία».