Swimming World Magazine: Κορυφαίος πολίστας για το 2021 ο άσος του Ολυμπιακού Φίλιπ Φιλίποβιτς

Μία ακόμη διάκριση για τον πολίστα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς. Ο αριστερόχειρας άσος της ομάδας του Πειραιά αναδείχθηκε από το Swimming World Magazine ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για το 2021. 

Swimming World Magazine: Κορυφαίος πολίστας για το 2021 ο άσος του Ολυμπιακού Φίλιπ Φιλίποβιτς

Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις για τον Φίλιπ Φιλίποβιτς δεν έχουν τέλος. Ο άσος του Ολυμπιακού, κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2021 σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, πρόσφατα αναδείχθηκε και καλύτερος αθλητής στη Σερβία ενώ το Swimming World Magazine τον ανέδειξε ως τον καλύτερο πολίστα στον κόσμο για το 2021.

Το εντυπωσιακό είναι πως κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε αναδειχθεί από το Swimming World Magazine δύο φορές κορυφαίος της σεζόν. Αυτό το πέτυχε ο αριστερόχειρας Σέρβος περιφερειακός του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν κορυφαίος σύμφωνα με το Swimming World Magazine και το 2016!

Στις γυναίκες, το Swimming World Magazine ανέδειξε ως καλύτερη παίκτρια στον κόσμο την Αμερικανίδα, Μάντι Μάσελμαν. Η τελευταία στο Τόκιο πήρε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Το δεύτερο σερί χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάτι αντίστοιχο φυσικά συνέβη και με την εθνική ομάδα της Σερβίας του Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος ήταν μάλιστα MVP και το 2016 στο Ρίο αλλά το καλοκαίρι στο Τόκιο.