Το Προπονητικό Σεμινάριο του Sports Excellence

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/12) το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προπονητών Υδατοσφαίρισης με θέμα «Επιστημονική προσέγγιση στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης». Ομιλητής του Σεμιναρίου, μεταξύ των άλλων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος.

Το Προπονητικό Σεμινάριο του Sports Excellence

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/12) το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προπονητών Υδατοσφαίρισης με θέμα «Επιστημονική προσέγγιση στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης», που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π.Ν.Σουκάκος», του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» σε συνεργασία με την ΚΟΕ και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ).

Ομιλητές του Σεμιναρίου, μεταξύ των άλλων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος, ο επίκουρος καθηγητής της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής κλινικής ΠΓΝ «Αττικόν» και Διευθυντής του Sports Excellence Παναγιώτης Κουλουβάρης, ο επίκουρος καθηγητής ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ Πέτρος Μποτώνης, ο ειδικευόμενος γιατρός Α’ Ορθοπαιδικής κλινικής ΠΓΝ «Αττικόν» Σπύρος Σιούτης και ο καθηγητής ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Διευθυντής προγραμμάτων Sports Excellence Χάρης Τσολάκης.