Πόλο: Καμμένου, Καραγιάννη στην Εθνική γυναικών – Τι είπε ο Γιαννόπουλος για Βλάχο

Οι Αλεξία Καμμένου, Ευτυχία Καραγιάννη θα είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας των γυναικών στο πόλο. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος για τον Θοδωρή Βλάχο.

Πόλο: Καμμένου, Καραγιάννη στην Εθνική γυναικών – Τι είπε ο Γιαννόπουλος για Βλάχο

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας που είναι ομιλητής σε διεθνές συνέδριο που γίνεται για 21η φορά στην Θεσσαλονίκη μιλώντας στο Metropolis 95,5 είπε πως οι Καμμένου, Καραγιάννη θα είναι στην εθνική γυναικών ενώ μίλησε και για τον Θοδωρή Βλάχο.

«Στο Καζάν στους πρόσφατους αγώνες τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Τα πέντε μετάλλια που πήραμε είναι μία καλή βάση για να προχωρήσουμε. Τα κολυμβητήρια είναι οι χώροι που άνοιξαν τελευταίοι από οποιονδήποτε άλλο. Η αγωνία μας για να κρατήσουμε τα παιδιά στις πισίνες ήταν μεγάλη.

Καταφέραμε να τα αυξήσουμε κιόλας. Είχαμε αγωνία γιατί τα παιδιά είναι παιδιά. Με κλειστά κολυμβητήρια θα ασχολούνταν με άλλα αθλήματα. Όμως έμειναν στα κολυμβητήρια και είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Επίσης πρέπει να πω, ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Πήραμε απόφαση στην εκτελεστική επιτροπή και σας δίνω τώρα και μία είδηση. Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη θα είναι στην εθνική ομάδα των γυναικών.

Δεν είναι προπονήτριες σε κάποιο σωματείο. Όσο για τους άνδρες, θα το δούμε στην πορεία. Η μεγάλη μας αγωνία είναι πως έχουν συμπυκνωθεί οι μεγάλες διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας, θέλουμε αφοσίωση από τους προπονητές.

Ο Θόδωρος Βλάχος που είναι προπονητής στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως για ένα διάστημα να παραμείνει εκεί και εφόσον είναι επιθυμία του ιδίου να συνεχίσουμε την συνεργασία μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιαννόπουλος.