Σάντρο Σούκνο: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες»

Ο προπονητής της Προ Ρέκο, Σάντρο Σούκνο μίλησε για την κοινή προετοιμασία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο «καπετάνιος» του νταμπλούχου Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος.

Σάντρο Σούκνο: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες»

Οι δηλώσεις των προπονητών του Ολυμπιακού και της Προ Ρέκο, Θοδωρή Βλάχου και Σάντρο Σούκνο στο olympiacossfp.gr για την κοινή προετοιμασία των δυο ομάδων:

Βλάχος: «Θα βοηθήσει και τις δυο ομάδες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος ανέφερε: «Είναι ευκαιρία φιλοξενώντας τη Ρέκο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ομάδα πλήρη και φαβορί πάντα για την κατάκτηση του Champions League, να δούμε και εμείς που βρισκόμαστε. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη, είναι μια προετοιμασία που θα βοηθήσει και τις δυο ομάδες να δώσουμε παιχνίδια σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Σούνκο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρισκόμαστε στην Ελλάδα»

Ο τεχνικός της Προ Ρέκο, Σάντρο Σούκνο δήλωσε με τη σειρά του τα εξής: «Eίμαι πολύ ικανοποιημένος που βρισκόμαστε στην Ελλάδα για την κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και είμαι χαρούμενος για τον προγραμματισμό που κάναμε με τον Θοδωρή (σ. Βλάχο). Όλα είναι υπέροχα εδώ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε μαζί με τον Ολυμπιακό. Για εμάς φέτος είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, γιατί την περσινή σεζόν χάσαμε από την Μπρέσια στους τελικούς και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες, όπως τον Ολυμπιακό, τη Φερεντσβάρος, τη Νόβι Μπέογκραντ και την Μαρσέιγ. Και εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά, αλλά η χρονιά θα έχει μεγάλη διάρκεια και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Το Champions League είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, γιατί στο φινάλε της σεζόν παίζεις στο Final 8, τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια σε τρεις μέρες στη σειρά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και σε υψηλό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι».