Ολυμπιακός: Μετράει δυνάμεις την Τρίτη (19/10), φιλικό με την Προ Ρέκο

Η Προ Ρέκο βρίσκεται στην Ελλάδα για κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Για την Τρίτη (19/10) είναι προγραμματισμένο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ολυμπιακός: Μετράει δυνάμεις την Τρίτη (19/10), φιλικό με την Προ Ρέκο

Ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί (18/10) στον Πειραιά, η κοινή προετοιμασία του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στον Πειραιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης για μια δυνατή προετοιμασία η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης (20/10). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ την Τρίτη (19/10) στις 19:00, οι δυο ομάδες θα παίξουν επίσημο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του Champions League. H αποστολή της Ιταλικής ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (21/10).

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με την Προ Ρέκο, ο Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού Άντρο Μπούσλιε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αυτή η προετοιμασία είναι πολύ καλή για εμάς, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Μόλις ολοκληρώσουμε την προετοιμασία ο προπονητής μας αλλά και εμείς θα έχουμε μια καλή εικόνα για τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να περιμένουμε».