Άντρο Μπούσλιε: Αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Κροατίας ο άσος του Ολυμπιακού

Ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, ο Άντρο Μπούσλιε του Ολυμπιακού, δεν θα ξαναφορέσει το σκουφάκι της εθνικής ομάδας της Κροατίας. Αποχωρούν και οι Πάουλο Ομπράντοβιτς, Μάρο Γιόκοβιτς, Λούκα Λόντσαρ.

Άντρο Μπούσλιε: Αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Κροατίας ο άσος του Ολυμπιακού

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Έφτασε η στιγμή μετά το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα αστέρια της Κροατίας και της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης να πουν αντίο στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Οι τρεις εξ αυτών έχουν φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού!

Ο αρχηγός Άντρο Μπούσλιε αποχωρεί, έχοντας κατακτήσει με την εθνική ομάδα της Κροατίας τα πάντα στην καριέρα του. Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τα πάντα. Έτσι ο «βράχος» που φέτος επέστρεψε στον Ολυμπιακό δεν θα ξαναφορέσει το σκουφάκι της εθνικής Κροατίας.

Αποχωρούν ακόμη οι Πάουλο Ομπράντοβιτς, Μάρο Γιόκοβιτς, οι οποίοι επίσης φόρεσαν το σκουφάκι του Ολυμπιακού με επιτυχία, με τον πρώτο να είναι βέβαια στον θρίαμβο του 2018, όταν η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τα πάντα στο πέρασμά της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας στο ρόστερ της Πάβιτς, Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς και Γιόκοβιτς επίσης έχουν κατακτήσει τα πάντα με την Κροατία. Ήταν στο χρυσό του 2012 στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως και ο Μπούσλιε ενώ έχουν πανηγυρίσει και χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Τέλος, αποχωρεί και ο εξαιρετικός φουνταριστός Λούκα Λόντσαρ, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι άφησε τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και παίζει στην Προ Ρέκο.