Ελλάδα – Γερμανία 23-3: Στην κορυφή και περιμένει

Η εθνική ομάδα πόλο των νέων γυναικών συνέτριψε και τη Γερμανία (23-3) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ισραήλ. Πέρασε πανηγυρικά στην οκτάδα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.

Ελλάδα – Γερμανία 23-3: Στην κορυφή και περιμένει

Η εθνική ομάδα πόλο των νέων γυναικών κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία - όπως άλλωστε αναμενόταν – τη Γερμανία (23-3) στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ.

Η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και θα αγωνιστεί την Πέμπτη (14.10) το απόγευμα (16.00) απέναντι στην νικήτρια του ζευγαριού Σερβία – Βραζιλία. Φυσικά και είναι το φαβορί για να περάσει στην τετράδα της διοργάνωσης όπου και θα αγωνιστεί την Παρασκευή (15.10) στον ημιτελικό (17.30) με μία εκ των Ισπανίας, Ολλανδίας, Ουγγαρίας.

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική ομάδα είχε κερδίσει την Ιταλία την Κυριακή με 12-6 και την Σλοβακία την Δευτέρα με 32-7. Μετά το 23-3 επί της Γερμανίας έκανε το τρία στα τρία είναι πρώτη και περιμένει τώρα να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά.

Κορυφαία αναδείχθηκε στον αγώνα με τη Γερμανία η Νίνου με έξι γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 5-1, 7-1, 5-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού 1, Σιούτη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου 2, Νίνου 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου 2, Κοντονή 2, Τορνάρου, Καρύτσα.

Για τη Γερμανία σκόραραν: Κοχ 1, Πλοτζ 1, Κίλστρα 1.