O Bλαχόπουλος εκτέλεσε την Ολλανδία (12-7)

Με 6 γκολ του πρώην ερυθρόλευκου Βλαχόπουλου η εθνική πόλο επικράτησε της Ολλανδίας με 12-7 και διπλασίασε τις νίκες του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

O Bλαχόπουλος εκτέλεσε την Ολλανδία (12-7)

Στην πρώτη θέση του ομίλου παρέμεινε η εθνική μας ομάδα που επιβλήθηκε της Ολλανδίας με 12-7. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό του αγώνα ολοκληρώνοντας μία εύκολη επικράτηση.

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την γαλανόλευκη που είχε το προβάδισμα με 6-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το σκηνικό ήταν το ίδιο με το ημίχρονο να κλείνει στο 9-5.

Για την εθνική μας πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος με έξι τέρματα και ακολούθησαν οι Γούνας και Φουντούλης με δύο. Στην επανάληψη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε συντήρηση δυνάμεων κρατώντας την διαφορά ασφαλείας.

Επόμενος αγώνας το ντέρμπι ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία την Παρασκευή 21:30 που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-2, 2-2, 1-0

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 6.

Ολλανδία: Βάγκενααρ, Φαν Ντεν Μπουργκ 1, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Χορστ, Φαν Λίπερεν, Λίντχουτ 2, Γκότερμεϊκερ 1, Φιλίποβιτς, Μούλερ, Γιάνσεν 2, Κόοπμαν, Λούκας.