Γ’ Εθνική πόλο: Ανέβηκαν Άγιος Νικόλαος και Άργης Καλαμάτας

Ο Άγιος Νικόλαoς και ο Άργης Καλαμάτας πήραν την άνοδο για την Β’ Εθνική στο πόλο ανδρών. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου κατέκτησε και τον τίτλο.

Γ’ Εθνική πόλο: Ανέβηκαν Άγιος Νικόλαος και Άργης Καλαμάτας

Ο ΝΟ Αγίου Νικολάου κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα πόλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον Άργη Καλαμάτας με 8-0, στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Αμφότεροι είχαν εξασφαλίσει τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Β' Εθνική Ανδρών, αφού είχαν κερδίσει τους κρίσιμους ημιτελικούς.

Τα οκτάλεπτα του τελικού: 2-0, 2-0, 1-0, 3-0. Οι σκόρερ των πρωταθλητών: Ασκοξυλάκης, Αμπατζίδης 1, Γεωργόπουλος, Χάνδανος 3, Κουλουράκης Ν., Φάζος 1, Καμπανός Μάνος Γρ. 1, Κώτσος, Διαλυνάς 1, Κοντογιάννης, Στέκος, Καμπανός Μάνος Μχ.1, Κουλουράκης Γ.

Στον μικρό τελικό ο ΝΟ Ιτέας νίκησε 8-5 τον ΝΟ Χαλκίδας και πήρε την 3η θέση. Η ομάδα της Ιτέας και η ομάδα της Χαλκίδας έφτασαν στην τετράδα αλλά έχασαν στα ημιτελικά και μαζί το εισιτήριο για την Β’ Εθνική.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο ΝΟ Αγίου Νικολάου νίκησε τον ΝΟ Ιτέας με 13-6, ενώ στον δεύτερο, που ήταν συγκλονιστικός, ο Άργης Καλαμάτας κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στα πέναλτι επί του ΝΟ Χαλκίδας με συνολικό σκορ 11-8 (κανονικός αγώνας 7-7, πέναλτι 4-1).

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου κέρδισε στον τελικό και ανέβηκε ως πρωταθλητής στη Β' Εθνική.