Στο πόλο είναι αλλιώς: Ελλάδα-Κροατία 21-2

Η Εθνική Γυναικών σκόρπισε την Κροατία με 21-2 και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης. 

Στο πόλο είναι αλλιώς: Ελλάδα-Κροατία 21-2

Εύκολο απόγευμα είχε η Εθνική μας ομάδα που επικράτησε της Κροατίας με 21-2. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν φανερή από το ξεκίνημα καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξέφυγε γρήγορα με 4-0. Οι Κροάτισες δεν μπόρεσαν ποτέ να επιβληθούν και να μπουν στο παιχνίδι αντικρίζοντας μοιραία την ήττα.

Οι παίκτριες του Γιάννη Μορφέση συνέχισαν να πιέζουν και για άλλα γκολ που θα τις βοηθήσουν στην μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στα δύο τελευταία οκτάλεπτα η Ελλάδα δεν δέχτηκε τέρμα ολοκληρώνοντας μία επιβλητική νίκη που της δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Επόμενη αγωνιστική για την Εθνική μας την Πέμπτη κόντρα στο αδύναμο Ισραήλ και το Σάββατο απέναντι στην Ολλανδία για το ντέρμπι πρωτιάς.

Τα περισσότερα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε η Αλεξάνδρα Ασημάκη με έξι τέρματα με τις Χριστίνα Τσουκαλά και Έλενα Ξενάκη να ακολουθούν με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 5-0, 6-0

ΕΛΛΑΔΑ: Χ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Β. Διαμαντοπούλου 2, Ελευθεριάδου 2, Μ. Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 6, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτοπαπά, Ε. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Τόπιτς, Μπάλιτς, Λόρνταν 1, Σκέλιν, Μπάντζιμ, Μπούτιτς Ντ., Μπούκιτς, Μπούτιτς Ι., Πάβιτς, Σάφτιτς, Μπάρισιτς.