Σερβία – Ελλάδα 10-6: Ήττα στον τελικό και ασημένιο μετάλλιο οι Έφηβοι

Την ήττα από τη Σερβία με 10-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Μάλτα. Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα

Σερβία – Ελλάδα 10-6: Ήττα στον τελικό και ασημένιο μετάλλιο οι Έφηβοι

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε απόψε (19/9) στη Μάλτα. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε από τη Σερβία που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Σερβία μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 2-0 αλλά η Εθνική επέστρεψε και πέρασε μπροστά με 3-2, λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Η Σερβία απάντησε άμεσα με δύο γκολ και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 4-3.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ισοφάρισε σε 4-4 αλλά ακολούθησε ένα σερί 4-0 της Σερβίας και ο τελικός εκεί κρίθηκε αφού ήταν αδύνατο για την Εθνική ομάδα να επιστρέψει στο τελευταίο οκτάλεπτο.

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 10-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 3-1, 3-2.

ΣΕΡΒΙΑ: Πάϊκοβιτς, Γιαούκοβιτς, Ντιμιτρίγεβιτς 1, Μούσικιτς 2, Κόγιτς 1, Γκάγιτς, Μπόζοβιτς 1, Ουρόσεβιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Μπρεσκάνσκι 3, Στάνιτς 1, Παύλοβιτς, Βιρίγεβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων 1, Νικολαΐδης, Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Μπιτσάκος 2, Αμπαζής 1, Μύριλος, Σπάχιτς, Εγνατιάδης 1, Αλειφτίρας.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία που νίησε στον μικρό τελικό με 13-12 την Ισπανία.