Απίστευτο σκορ η εθνική πόλο σε βάρος της Τουρκίας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διέσυρε την Τουρκία με 27-1 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Απίστευτο σκορ η εθνική πόλο σε βάρος της Τουρκίας

Μεγαλειώδη εμφάνιση για την Εθνική μας ομάδα που υπέταξε την Τουρκία με 27-1 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν αισθητή από την αρχή του αγώνα ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο.

Η ''γαλανόλευκη'' δεν αντιμετώπισε προβλήματα ολοκληρώνοντας τα τρία τελευταία οκτάλεπτα χωρίς να δεχθεί τέρμα. Τα γκολ που πέτυχε η Εθνική μας ομάδα θα είναι σύμμαχος στην μάχη της πρώτης θέσης με την Κροατία που είναι το άλλο φαβορί του ομίλου.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Φουντούλης με έξι τέρματα με τους Βλαχόπουλο και Γούνα να ακολουθούν με πέντε γκολ αντίστοιχα.

Επόμενος αντίπαλος για την χώρας μας η Ολλανδία την ερχόμενη Τετάρτη(18/7,16:30).

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κιλ, Ατσάρ, Σενέμογλου, Κάχραμαν, Μπίγικ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Εζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς