Ελλάδα-Μαυροβούνιο 12-11: Στην τετράδα του ευρωπαϊκού οι Έφηβοι

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων προκρίθηκε στην τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νικώντας με σκορ 12-11 την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου.

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 12-11: Στην τετράδα του ευρωπαϊκού οι Έφηβοι

Σπουδαία νίκη για την εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων που επικράτησε με σκορ 12-11 του Μαυροβουνίου και πήρε την πρόκριση στην τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με την εθνική μας ομάδα, ωστόσο να δείχνει χαρακτήρα, να βγάζει αντίδραση και να παίρνει μία μεγάλη νίκη και σπουδαία πρόκριση.

Συγκεκριμένα στα μισά της τρίτης περιόδου η Ελλάδα προηγούνταν με σκορ 8-7. Οι Μαυροβούνιοι έκαναν ένα σερί 4-0 με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά με 8-11.

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε πως το Μαυροβούνιο είχε πάρει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Η Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, έβγαλε αντίδραση και με ένα δικό της 4-0 έκανε το σκορ 12-11 και πήρε την πρόκριση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 12-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-6, 3-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων 1, Νικολαΐδης, Αλμύρας 3, Καστρινάκης 1, Μπιτσάκος 1, Αμπαζής, Μύριλος, Μαθιόπουλος 3, Σπάχιτς 3, Εγνατιάδης, Αλειφτίρας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπιέλιτσα, Βούσκοβιτς 1, Χάτζιτς, Μπόσκοβιτς 1, Κροβοκάπιτς 1, Βούκσιτς, Βουκίσεβιτς Β. 2, Γιάνοβιτς 1, Βουκίσεβιτς Λ. 1, Μπάστριτσα 3, Κριβοκάπιτς 1, Τομάσεβιτς, Βούκοβιτς.