Βραβεύτηκαν Βλάχος, Μουρίκης (pics)

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος και ο φουνταριστός της Εθνικής και του ΟλυμπιακούΚώστας Μουρίκης βραβεύτηκαν στο περιθώριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Open Water.

Βραβεύτηκαν Βλάχος, Μουρίκης (pics)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πόλο Θοδωρής Βλάχος και ο διεθνής φουνταριστός Κωνσταντίνος Μουρίκης βρέθηκαν στην Παραλία Διστόμου και στον οικισμό Άσπρα Σπίτια και στο περιθώριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Open Water όλων των κατηγοριών και Masters βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές ως εκπρόσωποι της θριαμβεύτριας Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν ο Δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς και η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ελευθερίας Σαραντίδου.

«Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνετε. Είναι μια εκπληκτική διοργάνωση αυτή που βλέπω εδώ στην Παραλία στα Άσπρα Σπίτια. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και στους συμμετέχοντες», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς τόνισε απευθυνόμενους στους Ολυμπιονίκες: «Μας κάνατε υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε πολύ». Και για τη διοργάνωση. «Ο δήμος μας θα συνεχίζει να στηρίζει κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας».

Ο Ελευθερία Σαραντίσου είπε: «Είμαι σίγουρη πως από το Παρίσι το 2024 θα μας φέρετε το χρυσό».