Πόλο: Επέστρεψε η Εθνική Νέων Ανδρών

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των νέων ανδρών επέστρεψε στη βάση της.

Πόλο: Επέστρεψε η Εθνική Νέων Ανδρών

Με πολλές εμπειρίες επέστρεψε από την Πράγα το μεσημέρι της Δευτέρας (6/09) η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την Κυριακή (5/9).

Κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο αρχηγός της αποστολής και μάνατζερ Εθνικών ομάδων, Γιώργος Κατσαούνης.

«Δυστυχώς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μας έχει μείνει μια πικρία. Όπως είπα και στα παιδιά χτες, τα οποία και επί τη ευκαιρία ευχαριστώ για την συνεργασία, κάνεις δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία! Η ομορφιά του αθλητισμού είναι ότι σου δίνεται, σε σύντομο σχετικά διάστημα, η ευκαιρία να ανακάμψεις. Στο χέρι τους είναι λοιπόν να βρουν μέσα από αυτό, κίνητρο να δουλέψουν σκληρά ώστε να πάρουν στην επομένη διοργάνωση αυτό που τους αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο κόουτς Μάκης Βολτυράκης, μετά και την ήττα από τις ΗΠΑ, την Κυριακή (5/9) είχε δηλώσει: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια αυτή. Πιστεύω ότι μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο χάσαμε μία καλύτερη διασταύρωση και αυτό έφερε μεγαλύτερο άγχος στα παιδιά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να περάσουμε στην τετράδα. Γενικά, η παρουσία μας, ανάλογα με τις συνθήκες, πιστεύω ότι ήταν καλή. Διεκδικήσαμε όλα τα ματς και πιστεύω ότι όλοι φεύγουμε σοφότεροι».