Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Στα προημιτελικά η Εθνική (11-7 τη Ρωσία) κόντρα στην Ουγγαρία

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών νίκησε 11-7 τη Ρωσία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (3/9, 19.00 ώρα Ελλάδας) την ισχυρή Ουγγαρία.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Στα προημιτελικά η Εθνική (11-7 τη Ρωσία) κόντρα στην Ουγγαρία

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας, πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε 11-7 τη Ρωσία και πλέον θα αναμετρηθεί αύριο (3/9, 19.00 ώρα Ελλάδας) με την ισχυρή Ουγγαρία, με έπαθλο την είσοδο στα ημιτελικά του θεσμού και την υπεράσπιση του τίτλου.

Οι πολίστες του Μάκη Βολτυράκη ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και από την πρώτη κιόλας περίοδο προηγήθηκαν 3-1 της αντιπάλου τους, πριν κλείσουν και το ημίχρονο με το υπέρ τους 7-3. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Παρότι στο τρίτο οκτάλεπτο η Ρωσία μείωσε στα τρία γκολ την διαφορά (6-9), στην τελευταία περίοδο η «γαλανόλευκη» κλείδωσε τη νίκη (7-11) και «σφράγισε» το εισιτήριο για την είσοδό της στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας ήταν ο Μόκκας που πέτυχε τρία γκολ, ενώ από δύο τέρματα σημείωσαν Χαλυβόπουλος, Καλογερόπουλος και Γκίλλας.

ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 7-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 2-4 , 3-2 , 1-2

Ρωσία: Σεργκέεφ, Ιβάνικοφ 3, Μιρζίεφ, Αντριάνοφ, Ιαρούλιν 2, Νικολάεφ, Βόλκοφ 1, Μακιγιάνοφ, Κράσνοφ, Βάσιλεφ 1, Ζάμπκιν, Ιβάνοφ, Γκουντοβάνι

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης-Κορδέρας, Πούρος 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 2, Κεχαλάρης, Γκίλλας 2, Μόκκας 3, Μύριλος, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης