Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Βολτυράκης: «Παιχνίδι χωρίς αύριο το παιχνίδι με τη Ρωσία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Μάκης Βολτυράκης, μίλησε για την αυριανή (2/9, 16.00) μάχη κόντρα στη Ρωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Βολτυράκης: «Παιχνίδι χωρίς αύριο το παιχνίδι με τη Ρωσία»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την μεγάλη μάχη της Εθνικής μας ομάδας πόλο Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (2/9, 16.00) την Ρωσία, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του για το κρίσιμο ματς της «γαλανόλευκης», ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Η αυριανή αναμέτρηση με την Ρωσία, είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Το δύσκολο κομμάτι είναι η ψυχολογία των παιδιών, αφού είμαστε καλύτερη ομάδα από του Ρώσους. Θα πρέπει όμως, να έχουμε καθαρό μυαλό μας και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι.

Η Ρωσία μέχρι στιγμής έχει δείξει δύο πρόσωπα, ένα καλό και ένα κακό, είναι όμως μία ομάδα αρκετά υπολογίσιμη. Προς το παρόν το βλέμμα μας είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στην συνέχεια».

Αν η Εθνική καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, τότε στην συνέχεια θα κοντραριστεί με την Ουγγαρία για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.