Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Η Ρωσία στον δρόμο της Εθνικής για την πρόκριση στα προημιτελικά

Την Ρωσία θα αντιμετωπίσει αύριο (2/9, 16.00) η Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών, στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τσεχία.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Η Ρωσία στον δρόμο της Εθνικής για την πρόκριση στα προημιτελικά

Η Ρωσία θα είναι τελικά η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του τετάρτου ομίλου μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο (9-8) και περίμενε να μάθει την ομάδα που θα τερμάτιζε τρίτη από το πρώτο γκρουπ.

Αυτή ήταν τελικά η Ρωσία, την οποία θα αντιμετωπίσει πλέον αύριο (2/9, 16.00) η «γαλανόλευκη», με την ελπίδα να πανηγυρίσει τη νίκη και να συνεχίσει την πορεία της στην διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα καταφέρει να περάσει το «εμπόδιο» της «αρκούδας» και εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, τότε στην επόμενη φάση θα κοντραριστεί με την Ουγγαρία για μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.