Παγκόσμιο Νέων-Ανδρών: Στην Πράγα η Εθνική ομάδα για την υπεράσπιση του τίτλου της

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών αναχωρεί αύριο (26/8) με προορισμό την Πράγα, για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (28/8-5/9).

Παγκόσμιο Νέων-Ανδρών: Στην Πράγα η Εθνική ομάδα για την υπεράσπιση του τίτλου της

Με όνειρα και φιλοδοξίες για νέες μεγάλες επιτυχίες σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα αναχωρεί αύριο (26/8) από τη χώρα μας η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στην Πράγα της Τσεχίας (06.00 μέσω Βιέννης), με στόχο να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της στην διοργάνωση.

Η Εθνική μας Νέων Ανδρών είναι η κάτοχος των δύο τελευταίων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, το 2017 στο Βελιγράδι και το 2019 στο Κουβέιτ, ενώ στην αποστολή της για την φετινή διοργάνωση βρίσκονται 15 πολίστες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης.

Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» βρίσκονται οι:

Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας.

Την αποστολή συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο Γιώργος Κατσαούνης που θα είναι αρχηγός της αποστολής και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Οι Όμιλοι του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

A': Ιταλία, Κροατία, Ουζμπεκιστάν, Ρωσία, Αργεντινή.
B': Ισπανία, Σερβία, ΗΠΑ, Σλοβακία, Τσεχία.
Γ': Βραζιλία, Ουγγαρία, Γερμανία, Αίγυπτος.
Δ': ΕΛΛΑΔΑ, Καζακστάν, Νότια Αφρική, Μαυροβούνιο.

Το πρόγραμμα της Εθνικής:

29/8 (14.30): ΕΛΛΑΔΑ - Καζακστάν
30/8 (11.30): ΕΛΛΑΔΑ - Νότιος Αφρική
31/8 (10.00): ΕΛΛΑΔΑ - Μαυροβούνιο