Ασημάκη: Επιστροφή στις 13 Σεπτεμβρίου με το «7» στον Ολυμπιακό Αλίμου

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση και θα φορά το σκουφάκι με το «7» στον Ολυμπιακό Αλίμου, που ξεκινά προετοιμασία στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ασημάκη: Επιστροφή στις 13 Σεπτεμβρίου με το «7» στον Ολυμπιακό Αλίμου

Έναν περίπου χρόνο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την ενεργό δράση η Αλεξάνδρα Ασημάκη μετρά πλέον αντίστροφα για την μεγάλη της επιστροφή στο πόλο.

Η κορυφαία διεθνής φουνταριστός, που μεγαλούργησε τόσο με τα χρώματα του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής μας ομάδας, είναι έτοιμη να φορέσει και πάλι το σκουφάκι με το νούμερο «7».

Αυτήν την φορά όμως όχι για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», αλλά για τον Ολυμπιακό Αλίμου, ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το νεοσύστατο σωματείο θα ριχθεί στη μάχη της Α2 γυναικών τη νέα αγωνιστική περίοδο και η Ασημάκη τόσο με τις ικανότητές της όσο και την εμπειρία της θα επιδιώξει να το βοηθήσει να διαβεί τον δρόμο των επιτυχιών και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.

Ο Ολυμπιακός Αλίμου διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και στον πάγκο του θα βρίσκεται ο πολύπειρος προπονητής Βαγέλλης Πάτερος, ενώ σημειώνεται επίσης πως η Ασημάκη εκτελούσε μέχρι πρότινος χρέη προπονήτριας στα παιδικά τμήματα της ομάδας, διατηρώντας έτσι την στενή επαφή της με τις πισίνες.