Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής νεανίδων για το Σίμπενικ

Επελέγησαν από τις Αλεξία Καμμένου, Ευτυχία Καραγιάννη οι 15 πολίστριες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο νεανίδων (Κ17) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σίμπενικ.

Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής νεανίδων για το Σίμπενικ

Επελέγησαν από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη οι 15 πολίστριες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο νεανίδων (Κ17) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σίμπενικ της Κροατίας (21-29 Αυγούστου).

Οι 15 εκλεκτές είναι οι εξής: Μαρία Καραγιάννη, Κάτια Κυριακάκη (ΝΟ Ρεθύμνου), Άννα Μήτσου (Πανιώνιος), Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Νεφέλη-Χρυσούλα Χαλδαίου, Χριστίνα Σιούτη (Ολυμπιακός), Στεφανία Σάντα, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Δέσποινα Ανδρεάδη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μυρτώ Κάσσαρη (Νηρέας Χαλανδρίου), Μυρτώ Γκοτζιά (Εθνικός), Ντένια Κουρέτα, Ευφροσύνη Τσιμάρα (ΝΕ Πατρών), Βασιλική-Ραφαέλα Λασκαρίδη (ΠΑΟΚ). Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σίμπενικ τα ξημερώματα της Πέμπτης.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Α’ όμιλος: Ισπανία, Σερβία, Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία.

Β’ όμιλος: Ολλανδία, ΕΛΛΑΔΑ, Γαλλία, Τουρκία, Ουκρανία.

Γ’ όμιλος: Ρωσία, Κροατία, Γερμανία, Ρουμανία, Μάλτα.

Δ’ όμιλος: Ιταλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βουλγαρία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής

21/8 (19.00): Ελλάδα - Ουκρανία

22/8 (11.30): Ολλανδία - Ελλάδα

24/8 (14.30): Ελλάδα - Γαλλία

25/8 (10.00): Τουρκία - Ελλάδα

"Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο, όπου υπάρχει η Ολλανδία, με την οποία θα παίξουμε την πρωτιά. Από κει και πέρα προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για τους άλλους μεγάλους αντιπάλους, καθώς δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα -αλλά ούτε και αυτοί για εμάς-, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν το προηγούμενο διάστημα (σ.σ. εξαιτίας του Covid-19) και δεν έγιναν πέρσι τα πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια. Οπότε πάμε και λίγο στα τυφλά, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε η Αλεξία Καμμένου.