Μπράνισλαβ Μίτροβιτς: Δεν αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της Σερβίας

Ο τερματοφύλακας της Σερβίας, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς πήρε πίσω την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της χώρας του. Είχε μια κουβέντα με τον Ντέγιαν Σάβιτς και συνεχίζει...

Μπράνισλαβ Μίτροβιτς: Δεν αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της Σερβίας

Η Σερβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κερδίζοντας στον τελικό την Ελλάδα με 13-10, με 7 παίκτες να ανακοινώνουν ότι σταματούν από την Εθνική τους ομάδα.

Ωστόσο, ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη! Ο λόγος για τον Μπράνισλαβ Μίτροβιτς! Ο τερματοφύλακας και ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της Σερβίας, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

«Η σερβική ομάδα είχε συνάντηση. Μίλησα με τον προπονητή Ντέγιαν Σάβιτς και συμφωνήσαμε ότι δεν θα αποχαιρετήσω. Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που έχω πει για το μέλλον μου στην εθνική ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, μιλώντας στην τηλεόραση της πατρίδας του.

Θυμίζουμε πως ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, ο οποίος έκανε εξαιρετικά παιχνίδια μετά τη φάση των ομίλων στο Τόκιο, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας των Ολυμπιακών Αγώνων αν και ο δικός μας Μάνος Ζερδεβάς είχε υψηλότερο ποσοστό στις αποκρούσεις και κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος κίπερ της διοργάνωσης.

Ουσιαστικά μέτρησε η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την ομάδα της Σερβίας και η νίκη στον τελικό με αντίπαλο την Εθνική ομάδα.