Κολυμβητήριο «Μάνος Ζερδεβάς»!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης έστειλε επιστολή και καλεί τη δημοτική αρχή να ονομάσει το κολυμβητήριο της πόλης σε «Μάνος Ζερδεβάς». Ο διεθνής κίπερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ηλιούπολη.

Κολυμβητήριο «Μάνος Ζερδεβάς»!

Ο Μάνος Ζερδεβάς, ο καλύτερος τερματοφύλακας των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με τους αριθμούς και όχι με την ψηφοφορία των δημοσιογράφων ξεκίνησε την καριέρα του από την Ηλιούπολη.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης φυσικά και δεν ξέχασε τον άσο του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας και μέσα από μία επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρός του, καλεί την δημοτική αρχή να ονομάσει την πισίνα της πόλης σε κολυμβητήριο «Μάνος Ζερδεβάς», τιμώντας τον ολυμπιονίκη της Εθνικής ομάδας πόλο.

Ο Μάνος Ζερδεβάς, τερματοφύλακας της Εθνικής, ξεκίνησε την καριέρα του από τον σύλλογο της Ηλιούπολης, πόλη στην οποία διαμένει.

Η επιστολή του ΓΣ Ηλιούπολης προς τον Δήμο, είναι η εξής:

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης, συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της και υποβάλει επίσημο αίτημα προς τις Δημοτικές Αρχές για την ονομασία του κολυμβητηρίου Ηλιούπολης σε «Μάνος Ζερδεβάς», λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για Ηλιουπολίτη, ξεκίνησε το Πόλο στο Σύλλογο μας, όπου και πρωτοκλήθηκε στις Εθνικές ομάδες και εθιμικό δικαίω 2.500 ετών οι Ολυμπιονίκες τιμώνται σε ενεστώτα χρόνο.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Τρομπέτας».