Πόλο: Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα νέων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα νέων στο πόλο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν την απόφαση να αποσύρουν την ομάδα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

 Πόλο: Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα νέων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι αποσύρει την ομάδα Νέων του συλλόγου από την τελική φάση του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος πόλο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση η απόφαση ελήφθη για να σταματήσει η αλυσίδα κρουσμάτων κορονοϊού που προέκυψε στην τελική φάση της Α2.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι αποσύρει την ομάδα Νέων του τμήματος υδατοσφαίρισης από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει το τριήμερο 30 Ιουλίου-1 Αυγούστου.

Το «τριφύλλι» με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών του αλλά και των αντιπάλων του προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, θέτοντας για ακόμα μια φορά την υγεία πάνω από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Ο Παναθηναϊκός σεβόμενος τον κόπο των αθλητών όλων των ομάδων αλλά και την Εθνική ομάδα Νέων, αποσύρει την ομάδα Νέων με «αγωνιστικό» κόστος, με την ελπίδα να σταματήσει η αλυσίδα κρουσμάτων Covid, που έκανε την εμφάνιση της στην τελική φάση της Α2 Κατηγορίας.

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της συγκεκριμένης απόφασης συνδέεται άμεσα και με την απόσυρση της ομάδας νεανίδων μπάσκετ του «τριφυλλιού» πριν λίγες ημέρες για τους ίδιους ακριβώς λόγους».