Οι πρωταθλητές στην Α2 παίκτες του ΠΑΟ αφιέρωσαν τον τίτλο στον Νίκο Βενετόπουλο

Στον Νίκο Βενετόπουλο, πρώην τεχνικός της ομάδας, αφιέρωσαν τον τίτλο στην Α2 πόλο των ανδρών εννέα παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι πρωταθλητές στην Α2 παίκτες του ΠΑΟ αφιέρωσαν τον τίτλο στον Νίκο Βενετόπουλο

Οι Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλλας, Μιχάλης Δανούρδης, Δημήτρης Τίγκας, Ορέστης Κανελλόπουλος, Νίκος Καρακάσης, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Κώστας Παλληκάρης θέλησαν, να αφιερώσουν στον Νίκο Βενετόπουλο την άνοδο σε μια κίνηση που σαφώς έχει τη σημασία της κι ενδεχομένως πολλαπλούς αποδέκτες.

Παράλληλα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Συλλόγου «για την αμέριστη συμπαράσταση» στη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή εννέα παικτών του Παναθηναϊκού:

«Ως αθλητές της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής, να ανεβεί η ομάδα στην Α1 και να στεφθούμε πρωταθλητές.

Θα θέλαμε από κοινού να αφιερώσουμε την άνοδο στον Νίκο Βενετόπουλο.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση. Ελπίζουμε να κάναμε περήφανο τον λαό του Παναθηναϊκού.

Οι αθλητές:

Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλλας, Μιχάλης Δανούρδης, Δημήτρης Τίγκας, Ορέστης Κανελλόπουλος, Νίκος Καρακάσης, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Κώστας Παλληκάρης».

Στο μεταξύ ο Λουκάς Λύκαρης ανέλαβε τιμ μάνατζερ στην ομάδα πόλο

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τον Λουκά Λύκαρη στην θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα υδατοσφαίρισης.

Ο έμπειρος πρώην αθλητής αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα τιμ μάνατζερ και φιλοδοξεί να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να κρατηθεί ψηλά η πράσινη σημαία στην υδατοσφαίριση.

Ο 31χρονος έχει μεγάλη εμπειρία από τις πισίνες και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό, σε Βουλιαγμένη, σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Λάρισα και Ηλιούπολη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Λύκαρης τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που αγαπώ από το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι η άνοδος στην Α1 να είναι μόνο η αρχή και η ομάδα να καθιερωθεί στην Α1 Κατηγορία».