Μάρο Γιόκοβιτς: Επέστρεψε στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ

Ο σπουδαίος Κροάτης αριστερόχειρας Μάρο Γιόκοβιτς, ο οποίος έχει παίξει και στον Ολυμπιακό επέστρεψε στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Μάρο Γιόκοβιτς: Επέστρεψε στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ

Παίκτης της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και επίσημα ο Μάρο Γιόκοβιτς. Ο εξαιρετικός διεθνής Κροάτης αριστερόχειρας, πριν ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ μαζί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του για την τελική φάση της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουγκ. Ύστερα από δύο χρόνια σε Ολυμπιακό, Μπρέσια επέστρεψε στο Ντουμπρόβνικ.

Ο Γιόκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Γιουγκ το 2003 στην ηλικία των δεκαέξι ετών τότε και για τα επόμενα δέκα χρόνια ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες που κέρδισαν τα πάντα.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Προ Ρέκο αλλά επέστρεψε και το 2016 κατέκτησε τα πάντα με το σκουφάκι της Γιουγκ σε Κροατία και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2019 έκανε το μεγάλο «μπαμ» με τον Κροάτη άσο, ο οποίος πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα και εν συνεχεία έπαιξε στη Μπρέσια, με το σκουφάκι της οποίας...έσπασε το σερί της Προ Ρέκο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι μου ύστερα από δύο σεζόν. Η Γιουγκ ξεκινά κάθε σεζόν με φιλοδοξίες να πετύχει υψηλούς στόχους. Νομίζω ότι με την ομάδα που θα δημιουργηθεί, με ποιότητα και αφοσιωμένη δουλειά, θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονώ για νέες προκλήσεις», είπε ο σπουδαίος άσος Μάρο Γιόκοβιτς.