Ζερδεβάς: «Δεν είμαστε φαβορί για ένα μετάλλιο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάνος Ζερδεβάς ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο κίπερ της Εθνικής είπε πως η «γαλανόλευκη» δεν είναι φαβορί για ένα μετάλλιο αλλά όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη διάκριση.

Ζερδεβάς: «Δεν είμαστε φαβορί για ένα μετάλλιο»

Το 2017 έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική ομάδα των Νέων ανδρών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Μάνος Ζερδεβάς, πρόκειται να ζήσει την μεγάλη εμπειρία της πρώτης του συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ετοιμάζοντας την «βαλίτσα» του για το Τόκιο, τονίζει πως δεν μένει μόνο στην συμμετοχή, αλλά στην διάκριση και τον διακαή πόθο ενός μεταλλίου.

«Η συμμετοχή μου στην κορυφαία αυτή διοργάνωση είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, δεν μένουμε μόνο στην συμμετοχή, αλλά θα κυνηγήσουμε την διάκριση. Δεν θεωρούμαστε φαβορί για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου και αυτό κάνει τον σκοπό μας ακόμα πιο σπουδαίο. Πιστεύω ότι υπάρχει το υλικό για να τα καταφέρουμε και θα ήθελα να πω σε όλους τους Έλληνες, να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτούς τους αγώνες», τόνισε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

Το προφίλ του Μάνου Ζερδεβά

Συμμετοχές: 84

Διακρίσεις: 1ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών 2017, 3ος World League 2021, 2ος Μεσογειακοί Αγώνες 2018