Επέστρεψε η χάλκινη Εθνική ομάδα παίδων (pics)

Στη βάση της επέστρεψε η Εθνική ομάδα παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λουλέ της Πορτογαλίας.

Επέστρεψε η χάλκινη Εθνική ομάδα παίδων (pics)

Στο αεροδρόμιο περίμεναν ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, ο γενικός γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, το μέλος του ΔΣ Τζώνι Καλημέρης, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος και ο μανατζερ των Εθνικών ομάδων Γιώργος Κατσιαούνης.

«Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό. Συνεχίστε να δουλεύεται σκληρά και η Ομοσπονδία να είναι στο πλευρό σας. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες σας. Το μετάλλιο το αξίζατε. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς σας που είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας στηρίζουν» υποστήριξε ο πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος, ενώ ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της ανδρικής υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης συμπλήρωσε:

«Είναι μεγάλη αυτή η επιτυχία για την συγκεκριμένη Εθνική ομάδα. Τα παιδιά αυτά δεν είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν όσο θα έπρεπε αφού επλήγησαν από τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία. Το μέλλον τους ανήκει. Μπράβο για την προσπάθεια τους. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε και πάλι στο αεροδρόμιο και να τα περιμένουμε με το χρυσό και όχι με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος».

Την αποστολή στην Πορτογαλία αποτελούσαν οι παίκτες Χρήστος Μαυριόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Ιωσήφ Κόκκινος, Σπιθολέων Καρατζάς, Κώστας Καπράγκος, Χρήστος – Γιάννης Λασκαρίδης, Ορέστης – Νίκος Ζερβουδάκης, Γιώργος Μητράκης, Κώστας Ζαχόπουλος, Χρήστος Σιαμάς, Παναγιώτης – Κυριάκος Αποστολάκος, Νίκος Γιαννάτος, Δημήτρης Κρατημένος, Δημήτρης Μαστρογιαννάκος και Μοχάμετ Μπαγιούμι.

Μαζί τους ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Συρόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Κύρκος (αρχηγός αποστολής).