Τέλος Λοράντος, Μανωλιουδάκη, Ρουμπέση από την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Παρελθόν από την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τεό Λοράντος και οι Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση. Αιχμές από την πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού για τον τρόπο που έμαθε τη λύση της συνεργασίας της με την ΚΟΕ. 

Τέλος Λοράντος, Μανωλιουδάκη, Ρουμπέση από την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Αλλαγές στον πάγκο της Εθνικής ομάδας στο πόλο γυναικών, με την ΚΟΕ να προχωρεί σε λύση της συνεργασίας της με τον Τεό Λοράντο και τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση.

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την Εθνική ομάδα των γυναικών.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, καθώς η συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα έφτασες στο τέλος της!

Ένα ταξίδι γεμάτο όνειρα και προσδοκίες που σίγουρα κάποια δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά σίγουρα τα μαθήματα και τα διδάγματα ήταν παρά πολλά και όπως σαν αθλήτρια έτσι και από διαφορετικό πόστο έμαθα και έχω πολλά ακόμα να μάθω!! Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια ξεχωριστά την καθεμία γιατί από όλες τους πήρα παρά πολλά!

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Διαθεσόπουλο που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα βήματα μου στην Εθνική Νεανίδων! Τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μορφεση για την εμπιστοσύνη του! Και έπειτα ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Τεο Λοράντο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλα αυτά που έμαθα δίπλα του!! Την Αντιγονη Ρουμπέση που δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μια τέλεια συνεργασία άλλωστε το ίδιο είχαμε και ως συμπαίκτριες! Και τον Φυσιοθεραπευτή μας Κωστα Αποστολόπουλο που ήταν δίπλα στα κορίτσια και δίπλα μας!

Υ.Γ Σεβαστή η κάθε απόφαση της καθε Διοίκησης αλλά μετά από τόσα χρόνια στο χώρο μας τα περισσότερα ως αθλήτρια, δεν περίμενα οτι θα ενημερωθώ τηλεφωνικά για την λύση της συνεργασία από την έφορο της Ομάδας μας κ.Μωραιτίδου...».

Η Ρουμπέση δήλωσε

«Η συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα γυναικών έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια καινούργια εμπειρία για εμένα και είδα πως είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα έξω από το νερό.Σε μια χρονια με ιδιαίτερες συνθήκες,θα ήθελα να ευχαριστήσω ολες τις παιχτριες για την άψογη συνεργασία καθως και τους συνεργάτες μου».