Πρωτάθλημα πόλο εφήβων: Οι 24 ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση

Έγιναν γνωστές οι 24 από τις 25 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος εφήβων στο πόλο.

Πρωτάθλημα πόλο εφήβων: Οι 24 ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους εννέα από τους δέκα Ομίλους της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), αλλά γνωρίζουμε ήδη τις 24 από τις 25 ομάδες που προκρίνονται στη Β' φάση (23-25/7). Εκκρεμεί μόνο να κληρωθεί μία ακόμη ομάδα ανάμεσα σε αυτές που κατέλαβαν 3η θέση σε Ομίλους των τεσσάρων και των τριών ομάδων για να συμπληρωθεί το παζλ της 25άδας.

Για τον Ε' Όμιλο Αττικής οι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 17-18/7, αλλά θα περάσουν και οι τρεις ομάδες που τελικά μετέχουν (απλά θα βγει η σειρά κατάταξης εν όψει και της κλήρωσης της Β' φάσης).

Οι 24 που έχουν περάσει είναι: Υδραϊκός, ΑΕ Χαϊδαρίου (από τον Α' Όμιλο Αττικής), Ολυμπιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Β' Όμιλο Αττικής), Νηρέας Χαλανδρίου, Πανιώνιος, ΑΟ Καστέλλας (από τον Γ' Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, Ιωνικός (από τον Δ' Όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΓΣ Περιστερίου (τυχαία η σειρά από τον Ε' Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Άρης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου (από τον Όμιλο Κρήτης), ΟΦΘ, Εθνικός Αλεξανδρόύπολης (από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης), ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου).

Η Β' φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί 23-25/7. Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει την Τρίτη (13/7) στις 11.30, διαδικτυακά.