Άλεξ Μπόουεν:  Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Παρτιζάν!

Παίκτης της Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι και επισήμως ο Άλεξ Μπόουεν, ο οποίος έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Άλεξ Μπόουεν:  Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Παρτιζάν!

Ο διεθνής Αμερικανός περιφερειακός, Άλεξ Μπόουεν αποκτήθηκε πέρσι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν συνεχίζει στην ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη και θα παίξει στη Σερβία, μαζί με τον Στέφαν Μίτροβιτς, ο οποίος επίσης ήταν πέρσι για λίγους μήνες στον Απόλλωνα, όμως στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του και την Παρτιζάν.

Ο Μπόουεν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο και θα τον δούμε και στο Τόκιο σε λίγες ημέρες. Είναι διεθνής με τις ΗΠΑ από το 2013. Σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16 στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας Στεάουα Βουκουρεστίου και ακολούθως για μία τριετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, φορώντας από το 2016 έως το 2019 το σκουφάκι της ουγγρικής Μίσκολτς και φτάνοντας στα ημιτελικά του Γιούροκαπ το 2018. Μάλιστα την πρώτη του χρονιά στη Μίσκολτς ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Ουγγαρίας και τη δεύτερη χρονιά του πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος! Πριν παίξει στον Απόλλωνα, αγωνίστηκε για μία χρονιά (2019-20) στη Μλάντοστ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας αλλά και το Κύπελλο Κροατίας.