Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων: Κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική για μια θέση στον τελικό

Η Εθνική ομάδα πόλο παίδων μετά τη νίκη της με 9-7 επί της Ιταλίας, θα αναμετρηθεί με την Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Το Σάββατο (10/7, 18.30) ο ημιτελικός.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων: Κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική για μια θέση στον τελικό

Στη ζώνη των μεταλλίων βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο παίδων που μετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ15 που γίνεται στην πόλη Λουλέ της Πορτογαλίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 9-7 της Ιταλίας στον προημιτελικό της διοργάνωσης και προκρίθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου το απόγευμα του Σαββάτου (10/7), στις 18.30 θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία (κέρδισε με 20-5 την Τουρκία).

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 9-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-3, 2-3, 4-1

ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Φώντας Λεμπέσης): Κρατημένος, Λυκούδης 3, Κόκκινος, Καρατζάς, Καπράγκος, Λασκαρίδης 3, Ζερβουδάκης 2, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 1, Αποστολάκος, Γιαννάτος, Μαυριόπουλος.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντε Μάρκι 2, Γκαμπατζιάννι 2, Άρκο 1, Μπαριτσέλι 1, Μαντοβάνι 1.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης δήλωσε για τη νίκη επί της Ιταλίας και την πρόκριση στα ημιτελικά:

«Πάντα το παιχνίδι της 8αδας είναι ιδιαίτερο. Στο 4ο 8λεπτο καταφέραμε να φτάσουμε στο βαθμό συγκέντρωσης που χρειάζονταν για να κερδίσουμε το ματς. Τώρα κόντρα στην Ουγγαρία το Σάββατο, είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά οτι θα φανούνε αντάξιοι των ονείρων μας και των προσδοκιών σας».