Πόλο: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής με την Ισπανία

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (21/6) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας η κοινή προετοιμασία της Εθνικής με την Ισπανία.

Πόλο: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής με την Ισπανία

Τη Δευτέρα (21/6) ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, με την αντίστοιχη της Ισπανίας.

Τα δυο εθνικά συγκροτήματα προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του world league που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Τιφλίδα της Γεωργίας, ενώ βασικός προσανατολισμός είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που ακολουθούν τον Ιούλιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στην σελίδα της κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Με την παρουσία της Εθνικής Ισπανίας στην Αθήνα για 3 ημέρες μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια από την έναρξη της Ολυμπιακής προετοιμασίας στις 11 Ιουνίου. Προερχόμασταν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Χαλκίδα για 7 ημέρες όπου και ο όγκος προπόνησης ήταν αρκετά μεγάλος και θέλουμε μέσα από αυτές τις προπονήσεις με την Ισπανία να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και του Super Final του World League στην Γεωργία σε λίγες μέρες».

Κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη του Καναδά, πραγματοποιεί από τη Δευτέρα (21/6) και έως τις 26 του μήνα, η Εθνική Ομάδα πόλο των Γυναικών.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Τεό Λοράντος, κάλεσε για το πρωί (08.00) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας, τις παρακάτω αθλήτριες: Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Βασιλική, Σταματοπούλου Ιωάννα, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Τορνάρου Σοφία, Σιούτη Χριστίνα, Κανετίδου Ελένη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ξενάκη Έλενα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Χριστίνα Κώτσια, Σωτηρέλη Ελένη.