Εθνική ομάδα: Ο Λουράντος κάλεσε την Διαμαντοπούλου

Ο προπονητής Τεό Λοράντος, κάλεσε ξανά την Χρυσή Διαμαντοπούλου, που είχε μείνει εκτός ομάδας μετά το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Εθνική ομάδα: Ο Λουράντος κάλεσε την Διαμαντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στην τελική φάση του World League και πριν φύγουν για τις διακοπές τους, οι πολίστριες της εθνικής υδατοσφαίρισης θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία με το συγκρότημα του Καναδά, που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το καμπ αρχίζει αύριο (21/6) και θα ολοκληρωθεί στις 26/6, στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας, και η είδηση είναι ότι ο Τεό Λοράντος κάλεσε εκ νέου τη μέχρι πρότινος βασική τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου, που είχε μείνει εκτός ομάδας μετά το προ-ολυμπιακό τουρνουά. Επιστρέφει επίσης η Χριστίνα Κώτσια, ενώ οι υπόλοιπες 15 είναι οι αθλήτριες που ήταν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το World League.

Αναλυτικά, για το κοινό καμπ με τον Καναδά κλήθηκαν οι Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Κανετίδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένα Ξενάκη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κώτσια, Ελένη Σωτηρέλη.