Οι Μπούσλιε, Μπίγιατς του Ολυμπιακού σε ρόλο μοντέλων (pics, vid)!

Οι Άντρο Μπούσλιε, Μάρκο Μπίγιατς του Ολυμπιακού έλαβαν μέρος σε διαφημιστικό ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας της Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι Μπούσλιε, Μπίγιατς του Ολυμπιακού σε ρόλο μοντέλων (pics, vid)!

Μοντέλα οι Άντρο Μπούσλιε και Μάρκο Μπίγιατς του Ολυμπιακού για τις ανάγκες διαφημιστικού ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας της Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Τα δύο νέα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, βρίσκονται στη Ριέκα όπου και έχουν ξεκινήσει προετοιμασία αλλά για λίγες ώρες, ήπιαν τον καφέ τους στο κέντρο της πόλης φορώντας τα μπουρνούζια τους, τα μαγιό τους και τα σκουφάκια τους.

«Είναι η πρώτη μου φορά που κυκλοφορώ με μαγιό στο κέντρο της πόλης», σχολίασε ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας και αμυντικός του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε.

Μαζί τους και οι Μάρο Γιόκοβιτς (πέρσι στον Ολυμπιακό), Λόρεν Φάτοβιτς, Άντε Βουκίτσεβιτς, Λούκα Λόντσαρ αλλά και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική Κροατίας ύστερα από έξι χρόνια.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, σχολίασε μάλιστα «δεν είναι η πρώτη φορά που γυρίζω ένα διαφημιστικό, ούτε η πρώτη που κυκλοφορώ χωρίς τα ρούχα μου στο κέντρο της πόλης για αυτόν τον λόγο». Ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει παίξει στη Ριέκα με το σκουφάκι της Πριμόριε και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Κροατίας, όπως φυσικά και στον Ολυμπιακό και στους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Το εντυπωσιακό είναι πως το διαφημιστικό γυρίστηκε από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Ιβάν Μπουλιούμπασιτς - ανανέωσε και για τη νέα σεζόν με την Τριέστε - και τη σύζυγό του, Μαρίνα Παρλόβ.